BG
 

„Булгаргаз" ЕАД подпомогна засегнатите от наводненията в областите Варна и Добрич

„Булгаргаз" ЕАД се присъедини към останалите енергийни дружества в групата на „Български енергиен холдинг" в инициативата да бъде оказана материална подкрепа на пострадалите от наводненията в областите Варна и Добрич. Дружеството осигури течни санитарни материали за бедстващите – сапуни, шампоани и дезинфектанти на обща стойност 15 000 лв., които на 26 юни 2014 г. (четвъртък) бяха предадени в пункт на „Български червен кръст" в район Аспарухово, гр. Варна, а оттам насочвани към засегнатите домове. Помощ за разтоварване на камионите ни оказаха сирийски бежанци, които са доброволци в засегнатите райони.

„Булгаргаз" ЕАД благодари за съдействието на представителите на „Български червен кръст" във връзка с координацията на действията по доставка, разтоварване и разпределение на посочените материали и остава в готовност за оказване на допълнителна помощ.

Ръководството и служителите на „Булгаргаз" ЕАД изразяват искрените си съболезнования на близките на загиналите в засегнатите райони, където трагедията продължава.

Антикорупция и сигнали
Подай сигнал