BG
 

„Български Енергиен Холдинг" ЕАД подпомогна засегнатите от наводненията в област Добрич

В късния следобед на 26 юни, представители на „Български Енергиен Холдинг" ЕАД се срещнаха с Директора на Областния съвет на Български Червен кръст Добрич д-р Арчун Еринозов, за да подпомогнат пострадалите от наводненията в района. В складовете на БЧК, в с.Победа, бяха разтоварени артикули от първа необходимост за нуждаещите се. Ръководството на БЕХ ЕАД осигури за област Добрич 350 бр. завивки, 1400 бр. хавлиени кърпи и 4200 бр. санитарни маски.

Д-р Еринозов изрази благодарност от името на ОС на БЧК и на пострадалите ни сънародници за оказаната подкрепа и съпричастност. "Засегнатите къщи в град Добрич са 681, все още се изяснява точният брой на пострадалите хора. От тук нататък ще се чувства по-осезаемо мащабът на стихията, именно затова изказвам благодарността си за навременната помощ, оказана от ръководството на БЕХ. Засегнатите от наводнението жители на Добрич загубиха всичко, което са градили и за което са работили през целия си живот" допълни д-р Еринозов по време на огледа на един от засегнатите райони.

„Български Енергиен Холдинг" ЕАД и дружествата от групата взеха решение да помогнат на пострадалите от наводненията населени места.

Днес представителите на Холдинга пътуват към другата засегна област – Варна.

Антикорупция и сигнали
Подай сигнал