BG
 

Служители на "Булгартрансгаз" ЕАД се включват в доброволческите акции за възстановяване на щетите, нанесени от наводненията в община Добрич

43 служители на "Булгартрансгаз" ЕАД се включват от днес, 25 юни 2014 г. в доброволческите акции за възстановяване на щетите, нанесени от наводненията в община Добрич.

38 от тях са служители в Североизточен експлоатационен район „Вълчи дол", а останалите петима - от Югоизточен експлоатационен район „Стара Загора". Всички разполагат с необходимото лично оборудване, за да се включат активно в помощ на пострадалото население. Предоставена е за използване и техника – помпа с авариен агрегат и пожарни шлангове.

С цел максимална ефективност, действията на доброволците на "Булгартрансгаз" ЕАД са координирани с Българския червен кръст, както и с Община Добрич.

"Булгартрансгаз" ЕАД продължава да следи с особено внимание ситуацията в засегнатите райони в цялата страна. Подкрепата от страна на компанията ще продължи и в следващите дни, когато освен доброволческо участие ще бъдат допълнително осигурени материали, съгласно нуждите на засегнатите райони, координирано със звената на Българския червен кръст.

Антикорупция и сигнали
Подай сигнал